Honden:

Dierbare Diensten verzorgt:

Hulp aan huis bij de verzorging van je dieren!

Hulp bij het koken, ter ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

Hulp bij een feestje!

ZZP opdrachten voor bedrijven

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Janine. Veel mensen zullen mij kennen van mijn Dierenkliniek Dierbaar, een gezelschapsdierenpraktijk in Velden. Ik werk graag met dieren en heb er thuis heel wat gehad: 4 katten, 1 hond 1 paard en 5 konijnen. 

De liefde voor dieren zit er dus in! Daarom ben ik een aanvullende nieuwe weg ingeslagen: Dierbare Diensten: een privé dienst om mensen thuis te helpen met tips en de verzorging van hun huisdier.


Wat kan Dierbare Diensten voor je hond betekenen?

Stel je wilt een dagje erop uit maar er is dan niemand die de hond kan uitlaten en voeren. Of je bent thuis aan het revalideren en het lukt niet om je huisdier de aandacht en verzorging te geven die je zou willen. Je moet plots werken, de dagopvang zit vol, de kinderen hebben geen tijd en er heeft niemand anders tijd! Of in je oppas schema zit een gat die nog opgevuld moet worden. Dan kan ik je helpen!

Mocht je last-minute een probleem hebben met de dagverzorging van je hond of je hebt niet regelmatig deze hulp nodig, dan kun je me altijd contacteren en dan kijk ik of ik je snel kan helpen. 

Mijn visie is dat een hond beter thuis kan zijn mits de eigenaar elke nacht thuis komt. Anders is een hond beter af in een pension of bij iemand anders thuis. Daarom bied ik bij honden enkel deze service aan als je wel thuis bent/enkel een dagdeel weg bent en dus de nachten thuis bent.

Ik kan de hond uit laten, dit zal in de directe woonomgeving van je huis zijn. Ook kan ik de hond voeren op afgesproken tijdstippen.

Eventuele andere zorgaanvragen voor je dier kunnen we bespreken.

We bespreken vooraf je wensen en de mogelijkheden. Deze intake aan huis kost € 25,00: we maken foto’s van je huisdier en beschrijven de wensen en acties die je wilt laten doen. Voor deze intake rekenen we uitzonderlijk geen voorrijkosten. Uiteraard kunnen we eerst telefonisch of per mail vrijblijvend een kennismaking/informatief gesprek hebben, maar ik vind het erg belangrijk om thuis te komen om alles te zien en te bespreken.

Indien je dan met ons verder wenst te gaan dan hoef je de intake kosten niet te betalen.