Koken en Feesten

Dierbare Diensten verzorgt:

Hulp aan huis bij de verzorging van je dieren!

Hulp bij het koken, ter ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

Hulp bij een feestje!

ZZP opdrachten voor bedrijven

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Janine. Ik sta ontzettend graag in de keuken om mensen te verwennen met mijn recepten. Ik kan zo uren in de keuken staan om een heel diner voor te bereiden en uit te serveren. Met daarbij tijd voor een drankje en een praatje! Gezelligheid en genieten staan voorop! Ook bij feestjes zorg ik altijd voor lekkere hapjes en een stevige maaltijd tussendoor!

Persoonlijk ervaar ik steeds meer dat mensen behoefte hebben aan gezelschap. In mijn werk als dierenarts merk ik vaak dat er behoefte is aan een praatje en hoor ik verhalen over hun dierbaren (en dierbare huisdieren) en eventuele problemen en verdrietige momenten.

Ik zou er dan graag buiten dat korte moment wat langer willen zijn voor die personen.

Maar ook doordat de maatschappij steeds individualistischer wordt en de medemens minder tijd heeft en er fors bezuinigd wordt in de zorgkosten, wil ik graag deze particuliere privé dienst aanbieden. Ik wil je graag meehelpen in de keuken om het je gemakkelijker te maken, bijvoorbeeld voor de dagelijkse maaltijd of hulp bij een feestje, diner, vrienden of kookclubje. Of gewoon omdat je even niet alleen wil zijn en wilt koken met een maatje en een praatje!

Zo ontstond mijn idee om mijn passie, namelijk koken, te combineren met een praatje en gezelschap. Ik zoek het graag kleinschalig, niet te massaal. Persoonlijke aandacht: dierbaar-kook-maatje! 

Er is van alles mogelijk: Mijn favoriete recepten: Kijk ook op mijn kookblog

Wil je een keer proeven? Laat het me weten!!!

Ik kan speciaal voor jou een menu opstellen met een offerte. 

Stuur me een bericht via Whats app of e-mail, zie de contact pagina!
Diners


Pizza's en hartige taarten


Amuses