Katten

Dierbare Diensten verzorgt:

Hulp aan huis bij de verzorging van je dieren!

Hulp bij het koken, ter ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

Hulp bij een feestje!

ZZP opdrachten voor bedrijven

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?

Ik ben Janine. Veel mensen zullen mij kennen van mijn Dierenkliniek Dierbaar, een gezelschapsdierenpraktijk in Velden. Ik werk graag met dieren en heb er thuis heel wat gehad: 4 katten, 1 hond 1 paard en 5 konijnen. 

De liefde voor dieren zit er dus in! Daarom ben ik een aanvullende nieuwe weg ingeslagen: Dierbare Diensten: een privé dienst om mensen thuis te helpen met tips en de verzorging van hun huisdier.


Wat kan Dierbare Diensten voor je kat betekenen?

Stel je wilt een dagje erop uit maar er is dan niemand die de kat kan verzorgen, in je oppas schema zit een gat die nog opgevuld moet worden. Of je bent thuis aan het revalideren en het lukt niet om je huisdier de aandacht en zorg te geven die je zou willen.

Dan kan ik je helpen!

Mijn visie is dat een kat beter thuis kan zijn dan naar een dagopvang/pension.

Daarom bied ik je deze diensten aan bij katten mits je wel thuis bent/enkel een dag weg bent en dus de nachten thuis bent. (zeer uitzonderlijk en onder bepaalde voorwaarden verzorg ik ook korte vakantieopdrachten, zie "Dieren-Algemene voorwaarden-Katten aanvullende voorwaarden"

We bespreken vooraf je wensen en de mogelijkheden. Deze intake aan huis kost € 25,00: we maken foto’s van je huisdier en beschrijven de wensen en acties die je wilt laten doen. Voor deze intake rekenen we uitzonderlijk geen voorrijkosten. Uiteraard kunnen we eerst telefonisch of per mail vrijblijvend een kennismaking/informatief gesprek hebben, maar ik vind het erg belangrijk om thuis te komen om alles te zien en te bespreken.

Indien je dan met ons verder wenst te gaan dan hoeft je de intake kosten niet te betalen.