Paarden

Dierbare Diensten verzorgt:

Hulp aan huis bij de verzorging van je dieren!

Hulp bij het koken, ter ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid.

Hulp bij een feestje!

ZZP opdrachten voor bedrijven

Wie ben ik en wat kan ik voor je betekenen?


Ik ben Janine, een grote paardenliefhebber.

Ik heb jarenlang als tiener op een manege meegeholpen en was elk vrij moment daar aanwezig. Daarna volgde als vanzelfsprekend mijn opleiding dierenarts in de richting van paarden en gezelschapsdieren! Toen ik een aantal jaren als dierenarts had gewerkt kwam eindelijk mijn droom uit: een eigen paard! Onze Larno kwam en we hadden een heel fijn plekje voor hem aan huis. 

De liefde voor dieren zit er dus in! Daarom ben ik een aanvullende nieuwe weg ingeslagen: Dierbare Diensten: een privé dienst om mensen thuis te helpen met tips en de verzorging van hun huisdier.

Wat kan Dierbare Diensten voor je paard betekenen?

Stel je wilt een dagje erop uit maar er is dan niemand die je paard(en) kan verzorgen, in je oppas schema zit een gat die nog opgevuld moet worden. Of je bent thuis aan het revalideren of bent minder gezond en het lukt niet om je paard de aandacht te geven die je zou willen.

Het lukt je niet om het paard zijn weidegang te geven, de dekens op en af te doen, uit te mesten, te voeren, te borstelen etc. Er is dus hulp nodig voor de verzorging van het dier!

Ook tips over de verzorging van paarden kan ik geven en wat er allemaal bij komt kijken om een paard te hebben. 

Ik bied enkel deze service aan als je wel thuis bent of enkel een dag weg bent en dus de nachten thuis bent.

Eventuele andere zorgaanvragen voor je dier kunnen we bespreken.

We bespreken vooraf je wensen en de mogelijkheden. Deze intake aan huis kost € 25,00 We maken foto’s van je dier(en) en beschrijven de wensen en acties die je wilt laten doen. Voor deze intake rekenen we uitzonderlijk geen voorrijkosten. Uiteraard kunnen we eerst telefonisch of per mail vrijblijvend een kennismaking/informatief gesprek hebben, maar ik vind het erg belangrijk om thuis te komen om alles te zien en te bespreken.

Indien je dan met ons verder wenst te gaan dan hoef je de intake kosten niet te betalen.